Klebeånden fester seg i britisk og amerikansk trailer til David Robert Mitchells It Follows

For omlag to uker siden ankom den første smakebiten på David Robert Mitchells It Follows, i form av en ypperlig fransk trailer. Nå løftes sløret til den kritikerroste horrorfilmen ytterligere.

It Follows var blant våre absolutte favoritter under årets Cannes-festival, og gleden var stor da vi ble kjent med at filmen skal spre sitt elegante ubehag over norske kinolerreter i løpet av mars neste år.

De nye trailerne røper ikke for mye, men pirrer nysgjerrigheten, og styrker en fornemmelse av at It Follows låner flittig fra 70- og 80-tallets klassiske horrorfilmer. Alt tyder på at Mitchell vektlegger tone og stemning, fremfor sjokkelementer (undertegnede har ennå ikke sett filmen).

I vår Cannes-omtale konkluderte redaktør Lars Ole Kristiansen slik: «Ved å dyrke klassiske horrortradisjoner, begrense blodbadet og interessere seg for levende menneskers opplevelse av genuin skrekk, befester David Robert Mitchell sin posisjon som et av de mest spennende navnene i amerikansk indiefilm, via en sjanger som kan spenne bein på de fleste.»,

It Follows får norskkinopremiere i mars neste år. Se de blodferske trailerne her:

*

it_follows_5-620x281 it_follows_4-620x274 it_follows_3-620x268 it_follows_6-620x271it_follows_poster-620x830