Jompa er sulten på hevn i fersk trailer til Kill Buljo 2

I 2007 markerte Tommy Wirkola (Død snø, Hansel & Gretel: Witch Hunters) og kompisgjengen fra Alta seg på kartet over det norske filmlandskapet med den absurde lavbudsjettskomedien Kill Buljo -- The Movie. Til tross for middelmådig mottagelse i pressen gikk filmen over alle forventning på norske kinoer, og solgte i underkant av 100 000 billetter. Nå – seks år etter – er gjengen tilbake med oppfølgeren, Kill Buljo 2, som har fått sin andre trailer på nett.  

I Kill Buljo 2 gjenforenes vi på ny med Stig Frode Henriksen i rollen som den fryktløse samen Jompa Tormann, som ut ifra traileren å dømme setter kursen mot sydøstligere strøk etter å ha mista hele reinflokken til noen som ”tokk allje gevira og osa til Thailand i hundre og hælvette”. I tillegg returnerer de fleste av karakterene fra den første filmen, deriblant Wirkola selv i rollen som politimannen Sid Wisløff.

I motsetning til den føreste filmen vil Kill Buljo 2 ha et anstendig budsjett, samt profesjonelle skuespillere. Vegar Hoel, som sannsynligvis er mest kjent som skuespiller i filmene Monstertorsdag og Død Snø, debuterer som spillefilmregissør med filmen. Manuset er skrevet av Wirkola og Henriksen, og filmen er produsert av Terje Strømstad og Kjetil Omberg ved Tappeluft Pictures.

Den fryktløse samen vender tilbake på lerretet den 20.desember. Se den ferske traileren under frysbildene og plakaten. 

*

KB2

KB3

KB5

KB6

KB7

KB8

KBplakat

*