Hold av torsdag 3. mars! Utdeling av Filmkritikerprisen og panelsamtale om det norske filmåret 2015

Torsdag 3. mars blir Filmkritikerprisen delt ut av Norsk filmkritikerlag, og samme kveld arrangerer Montages en paneldebatt om det norske filmåret 2015, i samarbeid med filmkritikerlaget.

Dette blir tredje året på rad at Filmkritikerlaget og Montages arrangerer et slikt seminar, og som i fjor vil panelsamtalen finne sted på Litteraturhuset (i salen «Amalie Skram»), torsdag 3. mars 19.00. Vi oppfordrer alle våre lesere til å møte opp og delta i samtalen, og etter debatten vil det bli tilrettelagt for å fortsette diskusjonene via uformelle samtaler og sosialt samvær utover kvelden.

Panelsamtalen vil fokusere på og dreie seg rundt filmene fra det norske filmåret 2015; de store linjene, mønstre og tendenser, og ikke minst enkeltverk som egner seg for et nærere fokus. Panelet som møtes torsdag 3. mars vil bestå av regissør og skuespiller Iram Haq (Jeg er din), professor i filmvitenskap Anne Gjelsvik (NTNU) og leder for filmseksjonen ved Nasjonalbiblioteket Eirik Frisvold Hanssen. Montages-redaktør Karsten Meinich er ordstyrer.

Montages vil presentere sin nye bokutgivelse, «Analysen – Norsk film 2015», under arrangementet. Boken vil bli mulig å få kjøpt til en hyggelig pris. Les mer om utgivelsen her.

Vel møtt! Arrangementet er gratis. Se også eventet på Facebook.