- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Hold av torsdag 3. mars! Utdeling av Filmkritikerprisen og panelsamtale om det norske filmåret 2015

Av , 25. februar 2016 i Ukategorisert

Torsdag 3. mars blir Filmkritikerprisen delt ut av Norsk filmkritikerlag [1], og samme kveld arrangerer Montages en paneldebatt om det norske filmåret 2015, i samarbeid med filmkritikerlaget.

Dette blir tredje året på rad at Filmkritikerlaget og Montages arrangerer et slikt seminar, og som i fjor vil panelsamtalen finne sted på Litteraturhuset [2] (i salen «Amalie Skram»), torsdag 3. mars 19.00. Vi oppfordrer alle våre lesere til å møte opp og delta i samtalen, og etter debatten vil det bli tilrettelagt for å fortsette diskusjonene via uformelle samtaler og sosialt samvær utover kvelden.

Panelsamtalen vil fokusere på og dreie seg rundt filmene fra det norske filmåret 2015; de store linjene, mønstre og tendenser, og ikke minst enkeltverk som egner seg for et nærere fokus. Panelet som møtes torsdag 3. mars vil bestå av regissør og skuespiller Iram Haq [3] (Jeg er din), professor i filmvitenskap Anne Gjelsvik [4] (NTNU) og leder for filmseksjonen ved Nasjonalbiblioteket Eirik Frisvold Hanssen [5]. Montages-redaktør Karsten Meinich er ordstyrer.

Montages vil presentere sin nye bokutgivelse, «Analysen – Norsk film 2015», under arrangementet. Boken vil bli mulig å få kjøpt til en hyggelig pris. Les mer om utgivelsen her [6].

Vel møtt! Arrangementet er gratis. Se også eventet på Facebook [7].


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/hold-av-torsdag-3-mars-utdeling-av-filmkritikerprisen-og-panelsamtale-om-det-norske-filmaret-2015/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Norsk filmkritikerlag: http://filmkritikerlaget.montages.no/

[2] Litteraturhuset: http://www.litteraturhuset.no/

[3] Iram Haq: http://montages.no/filmfolk/iram-haq

[4] Anne Gjelsvik: https://www.ntnu.no/ansatte/anne.gjelsvik

[5] Eirik Frisvold Hanssen: http://nb.academia.edu/EirikFrisvoldHanssen

[6] om utgivelsen her: http://montages.no/2016/02/montages-utgir-sin-forste-bok-pa-eget-forlag-analysen-norsk-film-2015/

[7] på Facebook: https://www.facebook.com/events/1691225641167252/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.