Dramatisk trailer til Jason Reitmans Labor Day

Den kanadiske regissøren Jason Reitman, som blant annet har stått bak det rørende coming of age-dramaet Juno og den treffende samfunnssatiren Young Adult, avrundet nylig festivalturneen for sin nyeste film, Labor Day, til særdeles blandet mottagelse i pressen. Den ferske traileren antyder at Reitman beveger seg ned en mørkere sti enn tidligere.

Labor Day er satt til slutten av 80-tallet, og forteller om hvordan en deprimert alenemor og hennes sønn får livene sine snudd på hodet etter at de, mot all fornuft, tar med seg en skadet ukjent mann hjem. Mannen viser seg å ha flyktet fra det lokale fengselet, og ender opp med å ta den lille familien som gissel. Historien utvikler seg gradvis mot et Stockholm syndrom-lignende senario.

Filmen er basert på Joyce Maynards kritikerroste roman med samme tittel fra 2009, og hovedrollene besittes av Kate Winslet og Josh Brolin.

Labor Day distribueres av United International Pictures, og får norsk kinopremiere 14. mars neste år. Se traileren under frysbildene.

*

LD1

LD2

LD3

LD4

LD5

*