Bryan Singer returnerer til X-Men-universet som regissør

Opprinnelig var det Matthew Vaughn, regissøren bak X-Men: First Class, som skulle sitte i registolen også for kommende X-Men: Days of Future Past – uvisst av hvilken grunn har han nå trukket seg fra regirollen, til fordel for Bryan Singer.

Singer har dermed funnet veien tilbake til franchisen han startet, som regissør bak de to første X-Men-produksjonene X-Men and X-Men 2. 20th Century Fox har visstnok allerede manuset for den nye superheltfilmen klart, og det er forventet at Michael Fassbender, James McAvoy og Jennifer Lawrence er med på laget som sist.

Foreløpig premieredato for X-Men: Days of Future Past er 18. juli 2014.  Bryan Singers foreløpig siste prosjekt er eventyrfilmen Jack the Giant Slayer, som nå er i postproduksjonsfasen og får premiere neste år.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Jonas Heitmann sier:

    Synd at Matthew Vaughn ikke skal være regissøren for neste film, da jeg mener alle filmene hans er utrolig bra, synes foresten også X-Men: First Class er sterkere en alle de resterende filmene fra X-Men universet. Når det er sagt så tror jeg fortsatt at Bryan Singer vil gjøre en knakende god jobb og så lenge vi får Michael Fassbender som Magneto så er jeg fornøyd i bøtter og spann

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>