Cannes 2015

Filmfrelst #186: Cannes 2015 – Hou Hsiao-hsiens The Assassin og László Nemes’ Son of Saul

Cannes 2015: I denne episoden av Filmfrelst løfter vi frem to filmer fra hovedkonkurransen, som vi mener er årets favoritter til å vinne Gullpalmen: Hou Hsiao-hsiens The Assassin og László Nemes’ Son of Saul.

Den taiwanske mesteren Hou Hsiao-hsien har vært i Cannes hele åtte ganger tidligere, mens ungarske László Nemes er noe så sjeldent som en debutant i hovedkonkurransen. I våre øyne er Hous film den mest opplagte og verdige vinneren av årets hovedpris, men i likhet med mange andre, anser vi det også som sannsynlig at Nemes’ intense Holocaust-drama vil overbevise juryen.

Filmfrelst-panelet i denne episoden består av Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen. God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. hans sier:

    Kommer The Assassin til Norge? Den høres jo helt fantastisk ut.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>