Filmfrelst #170: 90-tallets 100 beste filmer – del 4

Montages’ kåring av 90-tallets 100 beste filmer har nå kommet til sin slutt, og i denne fjerde og siste delen av podkasten om listen, diskuterer vi filmene fra 25. til 1. plass.

I alt har vi publisert fire deler av denne podkasten om 90-talls-kåringen, med 25 filmer omtalt i hver episode. For ordens skyld, her er linker til artiklene med filmer som diskuteres i denne siste episoden:

Da vi for fire år siden diskuterte 00-tallets beste filmer på Filmfrelst (og garanterte at det ble «minst 10 år til neste gang vi tar opp lydbok podkast i dette lengdeformatet»), opplevde vi at episodene ble smått legendariske, nettopp grunnet den episke lengden. På oppfordring fra lytterne våre, har vi ikke holdt igjen denne gangen heller – tvert imot har vi dratt strikken enda litt lenger. (Lytt til de to første episodene her og her.)

Samtalen om 90-tallets beste filmer avsluttes i denne episoden – vår lengste til nå, med sin 12 timers varighet – og panelet består også denne gang av Martin Sivertsen, Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen, Sveinung Wålengen og Thor Joachim Haga.

God lytting!