Ridley Scott lager film om Gucci-dynastiet

Det kan være lett å miste oversikten i rekkefølgen av de annonserte prosjektene fra Ridley Scott. I dag skrives det at den britiskfødte mesterregissøren først skal lage film om intriger og dekadanse i det mektige motehuset Gucci. Filmen vil også bære tittelen Gucci, og prosjektets nødvendige stjernefaktor ser allerede ut til å være sikret med Angelina Jolies tilstedeværelse. Jolie er tiltenkt rollen som Patrizia Reggiani, i italiensk media omtalt som The Black Widow, som i 1998 ble dømt til 26 år i fengsel for å ha planlaget drapet på sin eksmann Maurizio Gucci ved hans kontor i Milano. Leonardo DiCaprio nevnes som et potensielt valg i denne rollen.

Ifølge Variety er Fox i gang med å hyre manusforfattere for å finpusse historien om det glamorøse Gucci-dynastiet på 1970- og 80-tallet. Produksjonsselskapet har planer om å starte innspillingen i 2010, noe som etter alle solemerker gjør dette til Scotts neste film, ettersom Robin Hood nå er i postproduksjon og slippes på kino til våren.