Donnersmarck regisserer Jolie

Angelina Jolie fortjener mer respekt enn utseendet gir henne. Riktignok har hun begått sin andel mediokre filmer, men sjelden har det hatt noe med hennes innsats å gjøre. Snarere det motsatte, vil jeg påstå. I ellers kjedelige filmer som Girl, Interrupted og A Migthy Heart synes jeg hun var den fremste attraksjonen. Ja, selv i Clint Eastwoods uansett så mesterlige Changeling ble hennes tolkning prikken over i-en.

Nå er det De andres liv-regissør Florian Henckel von Donnersmarck som skal få æren av å jobbe med skuespillerinnen. Filmen heter The Tourist, og er basert på et Hitchcock-inspirert manus som lenge har sirkulert i Hollywood-systemet. Tom Cruise signerte i sin tid på hovedrollen, før den skiftet kjønn og Charlize Theron tok over. Når så hun trakk seg, forsvant også regissør Bharat Nalluri. Bra var det, for det nye teamet er unektelig det mest interessante. Avatar-stjerne Sam Worthington er tiltenkt den mannlige hovedrollen.