Abel Ferrara gir Wesley Snipes ny sjanse

Wesley Snipes sitter visstnok ikke i fengsel som jeg trodde. I dag skriver nemlig Variety at kultregissør Abel Ferrara gjenforenes med Snipes for å gjøre en film med tittel Game of Death. De to jobbet sammen sist i det hardkokte krimdramaet King of New York (anbefales). Snipes skal denne gang spille bodyguard for en fremstående politiker som står opp i mot verdensledende leiemordere. Zoe Bell og Robert Davi rapporteres også å være på rollelista i filmen som har første innspillingsdag allerede neste uke i Detroit. Det hadde ikke vært helt feil med noe nytt og severdig fra Abel Ferrara. Det er en stund siden sist.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Even Benestad sier:

    At Abel Ferrara i det hele tatt lever er et under i seg selv. Man kan med rette si at mannen ikke har tatt så innmari godt vare på seg selv. Neseborene hans er nok såre, hodet ullent og leveren ser trolig mer ut som en klump med kull enn noe som faktisk kan karakteriseres som genetisk. Hvis man ser nærmere på hans filmografi etter The Blackout så kan det tyde på at talentet mannen en gang hadde for lengst er borte. Om han kan finne tilbake til formen tviler jeg på, men det er lov å håpe…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>