Thirst på DVD i november

Vi har siden oppstarten av Montages fulgt Park Chan-wooks vampyrfilm Thirst med argusøyne, og i sommer ble vi alle fylt med begeistring da vi så filmen i Karlovy Vary (les vår festivalomtale).

Dersom du bor i eller i nærheten av Oslo eller Bergen, får du i oktober muligheten til å oppleve herligheten selv på norske kinoer, enten det er under Film fra Sør i Oslo eller Bergen Internasjonale Filmfestival. Ikke la muligheten gå fra deg. Hvis det imidlertid ikke skulle la seg gjøre, eller om du som meg bare ønsker å eie filmen og se den på nytt i egen stue, fortvil ikke: allerede 17. november slippes filmen på DVD i Sone 1 (les mer på dvdtimes.co.uk). Ordinær norsk kinopremiere blir etter sigende rundt juletider.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>