Nordisk Film Post Production og Storm Studios slår seg sammen

Nordisk Film Post Production AS og Storm Studios AS slår seg sammen og danner det nye selskapet: «Nordisk Film Shortcut». På grunn av økt konkurranse vil de samle krefter rundt alle aspekter av digital postproduksjon i Norge. Nordisk Film benytter også anledningen til å legge ned filmlaboratoriet i Nydalen som har vært den eneste profesjonelle leverandøren av filmfremkalling i Norge. Det nye selskapet vil holde hus på den nåværende adressen til Storm Studios på Grünerløkka i Oslo. Les hele pressemeldingen her. Tidligere i år ble det stor debatt på Montages da Chimney Pot og Norsk Filmstudio fusjonerte.

Har leserne noen meninger om hva dette betyr for bransjen, og ikke minst hva det betyr for de som fortsatt ønsker å skyte film på film?