Hemmelig kortfilm om robotkjærlighet fra Jonze og July?

Jeg gleder meg som et barn til Where The Wild Things Are. Bare så det er sagt. Dermed er Spike Jonze-radaren i modus, og jeg leser alt jeg kommer over. (En spesielt god link kommer i neste Kortklipt.) Uansett, hos The Playlist er de i samme modus, og i går skrev de om en hemmelig kortfilm Jonze har laget nylig – omhandlende to roboter som forelsker seg i hverandre. Hmm. Forvirret?

Miranda July er tydeligvis også involvert på den ene eller andre måten, og ifølge The Playlist kan kortfilmen få distribusjon rundt omkring den nordamerikanske premieredatoen til Where The Wild Things Are i november. Det hele er en god varm kreativ smørje som jeg bare vil at skal omfatte min egen filmhøst så mye som mulig. Håper Jonze også følger opp sine nye filmer med en kreativ forløsning som vil lede til nye herligheter utover i 2010.