Scott og DiCaprio gjør Huxley

Ridley Scott og Leonardo DiCaprio ser ut til å bli de første til å bringe Alduous Huxleys klassiske science fiction-roman «Brave New World» til det store lerretet. DiCaprio eier rettighetene til boken gjennom sitt produksjonsselskap Appian Way, og radarparet skal ha hyret Farhad Safinia – som skrev Mel Gibsons Apocalypto – til å utforme manus. Ifølge Reuters har Universal nå satt i gang utviklingen av prosjektet for alvor, presumptivt med Scott i registolen og DiCaprio i hovedrollen som samfunnsutskuddet Bernard.

Scott har flere spennende prosjekter på trappene. Vi gleder oss til å se hva han har fått til med Robin Hood, og om det kommer noe godt ut av den neste Alien-filmen. Dette er fremdeles en av Hollywoods mest drevne, visjonære regissører, og det er vanskelig å se for seg noen bedre skikket til å håndtere en Huxley-filmatisering på en verdig måte – til tross for at det forrige samarbeidsprosjektet med DiCaprio ikke helt traff blink.