Enda et Spielberg-prosjekt?

Flere enn meg som er lei av at Steven Spielberg aldri kan bestemme seg? I disse dager er han i postproduksjon på første TinTin-film, i preproduksjon på remaken av Oldboy, samtidig som det visstnok allerede bygges kulisser til Lincoln og et nytt utkast på Interstellar utarbeides. Nok i seg selv, men Spielberg gir seg visst ikke med dét.

USA Today rapporterer at regissøren også ønsker å gjøre en adaptasjon av nylig avdøde Michael Crichtons upubliserte roman Pirate Latitudes, -et slags actioneventyr satt til kysten av Jamaica i 1665. David Koepp, mannen som blant annet adapterte Jurassic Park og den første oppfølgeren for Spielberg, har signert på å gjøre manuset, mens DreamWorks allerede rydder plass i budsjettene sine. Selve romanen kommer ikke ut før mot slutten av året, men selskapets oppsummering høres unektelig interessant ut: «A daring plan to infiltrate Port Royal, one of the world’s richest and most notorious cities, and raid a Spanish galleon filled with treasure.»

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>