Where The Wild Things Are-klipp vist på Comic-Con

Den kommende høsten inneholder mange filmgodbiter, og Where The Wild Things Are av Spike Jonze er en av de filmene som jeg ser mest frem til. Filmen er basert på den nydelige barneboka av Maurice Sendak, som hadde tittelen Til huttetuenes land på norsk. (Filmen vil også bære denne tittelen når den har kinopremiere 11. desember.) I forbindelse med film- og tegneseriemessen Comic-Con i San Diego, ga Warner Bros. en presentasjon av filmen – der de blant annet viste tre hele scener.

Slashfilm har publisert en rapport fra denne visningen, der de beskriver klippene og stemningen under presentasjonen. Skribenten virker oppriktig i sin ros, og sier til slutt noe som kan gi frysninger på ryggen: «People have evidently felt completely transported by Avatar, which left me relatively unmoved. So far, Where the Wild Things Are is the movie that really seems to have been shot in a totally new environment, with creatures and places actually exist outside the film frame.» Høres veldig bra ut. Over hos Apple har de i anledning Comic-Con forøvrig også lagt ut en ny Behind The Scenes-video. Nok en grunn til å glede seg.