Robert De Niro i Robert Rodriguez’ Machete

Det kanskje mest underholdende med Grindhouse-prosjektet til Robert Rodriguez og Quentin Tarantino, var trailerne til de fiktive Grindhouse-filmene som dukket opp, og mest av alt til Machete med Danny Trejo regissert av Rodriguez selv.

Men nå er ikke lenger Machete et fiktivt filmprosjekt; Rodriguez starter etter planen innspillingen 29. juli sammen med co-regissør Ethan Maniquis (som klippet Planet Terror). Via det velinformerte nettstedet bloody-disgusting.com meldes det nå at ingen annen enn Robert De Niro (!) er castet i rollen som Senator McLaughlin. I tillegg blir Jonah Hill og Michelle Rodriguez å se i filmen, sammen med Danny Trejo, naturligvis.

Se Machete-traileren fra Grindhouse-filmen her.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>