Nordnorsk nullbudsjettsfilm

I Tromsø produseres det en film i dugnadens ånd. Filmen Aurora av Raymond Nordahl planlegges gjennomført uten penger. Filmen skal handle om

Bjørnar og Tom som jobber nattskiftet på kinoen i Tromsø. Bjørnar planlegger å fri til kjæresten sin, Linda som jobber i kiosken. Tom på sin side er stupforelska i Maria som jobber i billetten. Hun er også forelsket i han, men hun skal flytte til Australia for å studere, og de vil ikke starte et forhold rett før hun skal forsvinne.

Ting går ikke som planlagt i løpet av nattens gang derimot, og Bjørnar og Tom får mer enn nok å hanskes med mens de prøver å få gjennomført planene sine.

Det skal bli spennende å se om filmen både blir gjennomført i følge planen og om den får distrubusjon. Man kan håpe at medieinteressen rundt prosjektet øker slik at sjansen for at i hvert fall én distributør biter på prosjektet. Og, ikke minst, at filmen faktisk blir bra.