Kurt Wimmer skriver om Total Recall

Kurt Wimmer, som tidligere har skrevet og regissert science fiction-filmene Equilibrium og Ultraviolet (den ene litt mer vellykket enn den andre), sies nå å være mannen som skal forfatte den tidligere annonserte remaken av Total Recall fra 1990. I Paul Verhoevens forfriskende og dristige tolkning av et Philip K. Dick-forfattet univers, og med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen farlig nær karrieretopp, var den originale Total Recall en av de definitive science fiction-skattene fra denne perioden, rent underholdningsmessig.

Om filmen har klart seg gjennom effektrevolusjonen de siste årene, er heller tvilsomt. Men så gjenstår det å se om Kurt Wimmer er i stand til å tilføre historien i Total Recall noe spennende nytt, som vil gjøre den interessant utover de tekniske nyvinngene som tiden har skapt. Mye avhenger selvsagt også av regissørvalg, som det foreløpig ikke er skrevet noe om.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Jeg synes fremdeles det festligste med denne merkelige (unødvendige?) remake-affæren er at produksjonsselskapet som står bak heter Original Film.

  2. Joakim sier:

    Håper de innser at de i manus må beholde rollen med 3 pupper http://www.youtube.com/watch?v=68UsLbYQF8c

    og denne Total Recall-scenen kan de ikke toppe:
    http://www.youtube.com/watch?v=V17duGlHEYY&feature=related

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>