Zach Braff tilbake i registolen

Garden State er en av mine store favoritter i romantisk komedie-sjangeren. Bittersøt, velspilt, sjarmerende, engasjerende og veldig underholdende! Men rent bortsett fra sin hovedgeskjeft som skuespiller, samt manus og regi på novellefilmen Night Life og syv episoder av tv-serien Scrubs, har det vært veldig stille fra Zach Braff etter indie-suksessen i 2004. Jeg ble derfor skikkelig glad når Variety i dag fortalte meg at han nå igjen setter seg i registolen for en ny romantisk komedie – Swingles.

Cameron Diaz skal ha hovedrollen, mens Braff selv deltar i en birolle. Den mannlige hovedrollen er enda ikke castet. Historien omhandler en fyr som blir dumpet av sin såkalte wingman, og som isteden allierer seg med en freidig dame i jakten på den perfekte kjæresten. Diaz skal spille den freidige dama.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Kjetil sier:

    Dette var godt nytt tenkte jeg, helt til jeg så hvem som skal spille hovedrollen.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>