Jeunet & Tautous Chanel-reklame

Så var den her.. Reklamen som flere enn meg nok har hatt store forventinger til. Etter Baz Luhrman og Nicole Kidman sitt rekorddyre, hollywoodske og egentlig ganske så suggererende utgave for et par år siden, tar nå franskmennene tilbake en av sine største merkevarer. Jean-Pierre Jeunet bruker flere av sine kjennetegn, og enkelte utsnitt er omtrent identiske med Amélie og En langvarig forlovelse. Audrey Tautou er vakker som få, men både stiv og litt uengasjerende med altfor mye sminke, og lite av den karikerte søtheten hun er blitt så berømt for.

Det mest interessante er  fotoarbeidet, men det er selvsagt så påkostet og manipulert at det vel var lite annet å forvente. Klippen derimot er unødvendig rigid, ja, nesten tam. Og faktisk vil jeg oppsummere hele den kostbare kortfilmen som litt tam. Og egentlig ganske skuffende.

Klikk deg hit for å se den på YouTube.