Filmfrelst

Filmfrelst #2: Valkyrie og Berlinalen

Valkyrie

Vi myser nærmere på Valkyrie. Dessuten er Eric med oss live fra filmfestivalen i Berlin, der han møter Timo Vuorensola og Essi Suomela fra Energia Productions og Stine Oppegaard fra Norsk Filminstitutt.

Med: Karsten Meinich, Martin Sivertsen og Eric Vogel.

Relevante lenker:

 

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Jan Trygve sier:

  Jeg kan jo være den første til å kommentere denne gangen. Jeg synes dere er flinke, og jeg tror dere blir bedre. Fine reportasjer av Eric. Savner litt interaktivitet da. Har ikke noen veldig konkrete eksempler, men at man har muligheten til å få spørsmål besvart i podcastene kunne jo vært en ide? I tillegg hadde det jo vært en spennende tanke å hatt en live sending en gang, hvor man kunne besvart spørmål fortløpende. Som radio.. =)

  Uansett, fint initiativ og håper det bare går en vei.

 2. Send oss gjerne spørsmål, til podcast@filmfrelst.no, så kan vi se om det er noe vi kan ta opp i sendingen :)

 3. Kenneth L sier:

  Vakker lytting! Gleder meg til debriefiengen av «New York i et nøtteskall» ;)

 4. JasonIsaacs sier:

  Er veldig bra dette… og når dere finner formen tror jeg nok jeg skal bli en fast lytter.. Men jeg håper at et par av dere gjør dere opp egne meninger, og ikke bare repeterer det mange utenlandske anmeldere sier. Var mye Mark Kermode å spore her.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>