Wong Kar-wai skyter sin neste film i 2015

Det gikk hele seks lange år mellom Wong Kar-wais engelskspråklige My Blueberry Nights, som var åpningsfilm i Cannes i 2007, og The Grandmaster, som boktavelig talt kickstartet Berlinalen i fjor. Heldigvis er neste film fra Hong Kong-mesteren like rundt hjørnet.

Avisen The Standard melder at Wong skyter sin neste film allerede i 2015. Mei Ah Entertainment beskriver filmen som romantisk, og at den mannlige hovedrollen skal gestaltes av en skuespiller «all women are crazy about». Mon tro hvem dette kan være – Tony Leung? Ellers foreligger det lite informasjon om prosjektet i skrivende stund. Det eneste man kan anta, er at det ikke dreier seg om oppfølgeren til The Grandmaster, som enkelte ryktespredere har ment at befinner seg i utviklingsfasen.

La oss håpe at Wong kommer i storform med et nytt romantisk drama – er tiden inne for en litt mindre produksjon? Drømmescenarioet er selvfølgelig en gjenforening med den ølpimpende mesterfotografen Christopher Doyle, men det er lite som tyder på at det en gang så innflytelsesrike radarparet har funnet tilbake til hverandre.