- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Wong Kar-wai skyter sin neste film i 2015

Av , 19. juni 2014 i Ukategorisert

Det gikk hele seks lange år mellom Wong Kar-wai [1]s engelskspråklige My Blueberry Nights [2], som var åpningsfilm i Cannes i 2007, og The Grandmaster [3], som boktavelig talt kickstartet Berlinalen i fjor. Heldigvis er neste film fra Hong Kong-mesteren like rundt hjørnet.

Avisen The Standard [4] melder at Wong skyter sin neste film allerede i 2015. Mei Ah Entertainment beskriver filmen som romantisk, og at den mannlige hovedrollen skal gestaltes av en skuespiller «all women are crazy about». Mon tro hvem dette kan være – Tony Leung [5]? Ellers foreligger det lite informasjon om prosjektet i skrivende stund. Det eneste man kan anta, er at det ikke dreier seg om oppfølgeren til The Grandmaster, som enkelte ryktespredere har ment at befinner seg i utviklingsfasen.

La oss håpe at Wong kommer i storform med et nytt romantisk drama – er tiden inne for en litt mindre produksjon? Drømmescenarioet er selvfølgelig en gjenforening med den ølpimpende mesterfotografen Christopher Doyle [6], men det er lite som tyder på at det en gang så innflytelsesrike radarparet har funnet tilbake til hverandre.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/wong-kar-wai-skyter-sin-neste-film-i-2015/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Wong Kar-wai: http://montages.no/filmfolk/wong-kar-wai

[2] My Blueberry Nights: http://www.imdb.com/title/tt0765120/reference

[3] The Grandmaster: http://montages.no/film/the-grandmaster/

[4] The Standard: http://www.thestandard.com.hk/news_detail.asp?pp_cat=21&art_id=146360&sid=42436863&con_type=1&d_str=20140613&isSearch=1&sear_year=2014

[5] Tony Leung: http://montages.no/filmfolk/tony-leung

[6] Christopher Doyle: http://montages.no/filmfolk/christopher-doyle

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.