Trailer

Strålende ny trailer til Tarantinos Django Unchained

En ny film fra Quentin Tarantino imøteses alltid med høye forventninger her i gården… så også med vinterens Django Unchained. Nå har det blitt sluppet enda en ny trailer til filmen, og dette er den beste til nå.

Dette nye klippet oppleves som en mer komplett presentasjon av filmens univers enn de tidligere trailerne, og presenterer flere av birollene – blant annet de spilt av Samuel L. Jackson og Jonah Hill.

Men viktigst i denne traileren er nok manifestasjonen av de hemningsløse, visuelle virkemidlene Tarantino har tatt i bruk. Ikke at det kommer som en overraskelse, men betryggelsen er likevel til å ta og føle på: sjokk-zoom, saktefilm, vistaer, og store mengder visuell humor. Vi får etter all sannsynlighet en Tarantino-film laget av en filmskaper i godt slag, med godt humør og som er enda tryggere på seg selv enn før:

Traileren finnes også i QuickTime hos Apple.

De ferskeste ryktene sier at Django Unchained kan få sin verdenspremiere på filmfestivalen i Roma allerede i midten av november. Norsk premiere blir uansett 18. januar 2013.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Er ikke sikker på om jeg er like fornøyd med den nye traileren. Føler at det største problemet i markedsføringen av filmen så langt er at den oppleves som litt for lystig og humoristisk. Tarantino på sitt beste er jo når alvoret tynger, men det ligger en beksvart, ironisk humor i bakgrunnen. Her blir det hele litt for lett. (Jonah Hill/Ku Klux Klan-klippene var sterkt bekymringsverdig). Forhåpentligvis (og sannsynligvis) er det bare de lettest tilgjengelige vitsene som er plukket ut i traileren, mens den intelligente dialogen som vi elsker Tarantino for spares til filmen. Trailerne og teaserne til Inglourious Basterds var jo også langt dårligere enn selve filmen (som jeg er stor fan av), så det blir sikkert bra til slutt.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>