Strålende ny trailer til Tarantinos Django Unchained

En ny film fra Quentin Tarantino imøteses alltid med høye forventninger her i gården… så også med vinterens Django Unchained. Nå har det blitt sluppet enda en ny trailer til filmen, og dette er den beste til nå.

Dette nye klippet oppleves som en mer komplett presentasjon av filmens univers enn de tidligere trailerne, og presenterer flere av birollene – blant annet de spilt av Samuel L. Jackson og Jonah Hill.

Men viktigst i denne traileren er nok manifestasjonen av de hemningsløse, visuelle virkemidlene Tarantino har tatt i bruk. Ikke at det kommer som en overraskelse, men betryggelsen er likevel til å ta og føle på: sjokk-zoom, saktefilm, vistaer, og store mengder visuell humor. Vi får etter all sannsynlighet en Tarantino-film laget av en filmskaper i godt slag, med godt humør og som er enda tryggere på seg selv enn før:

Traileren finnes også i QuickTime hos Apple.

De ferskeste ryktene sier at Django Unchained kan få sin verdenspremiere på filmfestivalen i Roma allerede i midten av november. Norsk premiere blir uansett 18. januar 2013.