Stemningsfull trailer til David O. Russells American Hustle

Med The Fighter og Silver Linings Playbook beviste David O. Russell en gang for alle at han er en interessant filmskaper det er verdt å holde øye med. Derfor er det knyttet visse forventninger til hans kommende film American Hustle, som nå har fått en kinotrailer – en stemningsfull og lovende smakebit.

Handlingen i American Hustle utspiller seg på syttitallet, og tar for seg hvordan den yrkeskriminelle Irving Rosenfeld (Christian Bale) og hans partner Sydney Prosser (Amy Adams) blir nødt til å samarbeide med den ustabile FBI-agenten Richie DiMaso (Bradley Cooper) i et noe utrygt New Jersey.

Tonen i traileren minner til en vis grad om den vi finner i Martin Scorseses Goodfellas, for ikke å snakke om Casino. Dette lover med andre ord godt, og det vil ikke overraske noen om American Hustle, i likhet med The Fighter og Silver Linings Playbook, får et knippe Oscar-nominasjoner på nyåret.

American Hustle har amerikansk kinopremiere 13.desember. Norsk premieredato er fortsatt uvisst. Se den ferske traileren under frysbildene.

*

AH1

AH2

AH3

AH4

AH5

AH6

AH7

AH8

*