Se Tilda Swinton som Madame Blanc i nyinnspillingen av Suspiria

Venezia 2018: Vi i Montages har definitivt aldri gledet oss mer til en nyinnspilling enn Call Me By Your Name-regissør Luca Guadagninos Suspiria, som får verdenspremiere i Venezia om et par ukers tid.

Forventningene økte dramatisk da vi så traileren tidligere i sommer, og siden den gang har samtlige promobiler og plakater bare styrket fornemmelsen av en intens og egenartet horror-film som hovedsakelig bærer Argento-originalens navn og konsept. Ryktene om at Quentin Tarantino gråt av glede etter å ha sett filmen på en forhåndsvisning har helt ytterligere bensin på bålet.

Nå har Amazon Studios sluppet et bilde av Tilda Swinton i rollen som Madame Blanc, og det skal godt gjøres å se mer iskaldt «heksete» ut. Den kritikerroste rollen som Heksa Hvit i Legenden om Narnia: Løven, heksa og klesskapet var bare en myk oppvarming! I tillegg til Blanc-bildet, har studioet også sluppet et bilde av dansetroppen, kledd i blodåre-lignende garn (?).

Guadagninos Suspiria har blitt hele 152 minutter lang, og Montages vil være blant de første som ser og rapporterer om filmen i Venezia.

*