Regissør Brady Corbet gjester Vega Scene i anledning festpremiere på Vox Lux

I samarbeid med Montages og distributøren Tour de Force, arrangerer Vega Scene festpremiere på den beste filmen vi så i hele fjor, Vox Lux. Regissør Brady Corbet vil møte Montages og publikum til samtale etter visningen.

Selve visningen starter klokken 18.00, torsdag 28. mars i Oslo. Etter samtalen med Corbet blir det fest i Vegas lokaler frem til klokken 01.00. Vega Snackbar sørger for mat og drikke.

Vox Lux fremstiller popartisten «Celeste» sin tilblivelse, mot en beksvart bakgrunn som overlevende av en skolemassakre. Skuespiller, regissør og manusforfatter Brady Corbet vakte oppsikt allerede med sin debutfilm, The Childhood of a Leader (vist i sideprogrammet Orizzonti i Venezia i 2015), og hans virtuose registil gjorde at vi sammenlignet ham med Xavier Dolan i den nevnte festivalpodkasten.

Vi gleder oss!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Christian sier:

    Heldiggriser! For meg som bor for langt unna (les Gokk) så er trøsten at filmen ble sluppet på blu i usa den 5. mars og dukker forhåpentligvis snart opp i postkassen. Gler meg stort!

  2. Tore sier:

    Hva er poenget med Vega? En kino som kun viser filmene Arthaus og Tour de Force distribuerer og av klassikere filmer alle har sett som Big Lebowski?

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>