Trailer

Møt rollefigurene i ny trailer til Wes Andersons The Grand Budapest Hotel

Da den første traileren til Wes Andersons The Grand Budapest Hotel ankom nettet i midten av oktober, skrev vi at regissørens åttende spillefilm ser ut til å bli selve tekstbok-eksempelet på Andersons umiskjennelige stil. En antagelse som bare forsterkes av denne nye traileren, hvor de mest sentrale rollefigurene blir introdusert.

Den første traileren var nokså tradisjonell i sin måte å «selge inn» filmen på, men denne nye snutten vies i sin helhet til å introdusere de forskjellige rollefigurene. Blant dem finner vi Jeff Goldblum som Deputy Kovacs, Harvey Keitel som Ludwig, Tilda Swinton som Madame D., Mathieu Amalric som Serge X., Edward Norton som Inspector Henckels, Willem Dafoe som J. G. Jopling, Saoirse Ronan som Agatha, Adrien Brody som Dmitri Desgoffe-und-Taxis, Tony Revolori som Zero Moustafa, Owen Wilson som M. Chuck, Bill Murray som M. Ivan, Ralph Fiennes som M. Gustave H., F. Murray Abraham som Mr. Moustafa og Jude Law som Young Writer.

The Grand Budapest Hotel åpner filmfestivalen i Berlin den 6. februar neste år, og blir å se i norske kinosaler fra og med 21. mars. Se den ferske traileren under frysbildene og den nye plakaten.

*

TGBH 1

TGBH 2

TGBH 3

TGBH 4

TGBH 5

TGBH 6

*

*

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Anonym sier:

    Wes Andersons filmer skriker dessverre «urelevant!» i mine ører. Filmene føles nostalgiske, uten at nostalgien er vakker, rørende eller interessant på noen annen måte.

  2. Har dessverre samme følelsen. Urelevant var et godt og beskrivende ord. Føler alt gikk nedover etter Darjeeling Limited.

    Håper han klarer å bake inn en god historie i Budapest Hotel.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>