M. Night Shyamalan samarbeider med Isabella Eklöf (Holiday) og Julia Ducournau (Raw) om andre sesong av serien Servant

Dette må være årets foreløpig kuleste nyhet på film- og TV-fronten. M. Night Shyamalan, som nettopp har lansert Apple TV+ sin utsøkte serie Servant, annonserte nettopp på Twitter at han vil samarbeide med ingen ringere enn svensk-danske Isabella Eklöf og franske Julia Ducournau om den andre sesongen.

At Shyamalan velger å samarbeide med to av verdens – basert på deres debutfilmer – mest interessante og lovende regissører, lover mildt sagt godt for den allerede isnende og svært underholdende seriens andre sesong. Ducournaus skrekkis Raw ble i 2017 av Montages kåret til årets tredje beste film, og Eklöfs kompromissløse Holiday er en av 2019-filmene vi har diskutert aller mest, og som stadig åpner opp for nye lesninger.

Foruten hennes regi på den åttende episoden i første sesong, er vi ennå ikke kjent med filmografien til sveitsiske Lisa Brühlmann, men alt tyder på at også hun er en stemme som vil bli markant i årene fremover. Blue My Mind plasserer seg umiddelbart høyt på vår ønskeliste over filmer å se fremover!

I en annen tweet forteller Shyamalan at de to første episodene av neste sesong allerede er ferdig innspilt – så vi kan trolig se frem imot fortsettelsen av Servant allerede i høst.