- Montages - https://montages.no -

Montages.no

M. Night Shyamalan samarbeider med Isabella Eklöf (Holiday) og Julia Ducournau (Raw) om andre sesong av serien Servant

Av , 30. januar 2020 i Ukategorisert

Dette må være årets foreløpig kuleste nyhet på film- og TV-fronten. M. Night Shyamalan [1], som nettopp har lansert Apple TV+ sin utsøkte serie Servant [2], annonserte nettopp på Twitter [3] at han vil samarbeide med ingen ringere enn svensk-danske Isabella Eklöf [4] og franske Julia Ducournau [5] om den andre sesongen.

At Shyamalan velger å samarbeide med to av verdens – basert på deres debutfilmer – mest interessante og lovende regissører, lover mildt sagt godt for den allerede isnende og svært underholdende seriens andre sesong. Ducournaus skrekkis Raw [6] ble i 2017 av Montages kåret til årets tredje beste film [7], og Eklöfs kompromissløse Holiday [8] er en av 2019-filmene vi har diskutert aller mest, og som stadig åpner opp for nye lesninger.

Foruten hennes regi på den åttende episoden i første sesong, er vi ennå ikke kjent med filmografien til sveitsiske Lisa Brühlmann [7], men alt tyder på at også hun er en stemme som vil bli markant i årene fremover. Blue My Mind [9] plasserer seg umiddelbart høyt på vår ønskeliste over filmer å se fremover!

I en annen tweet [10] forteller Shyamalan at de to første episodene av neste sesong allerede er ferdig innspilt – så vi kan trolig se frem imot fortsettelsen av Servant allerede i høst.

[11]

 


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/m-night-shyamalan-samarbeider-med-isabella-eklof-holiday-og-julia-ducournau-raw-om-andre-sesong-av-serien-servant/

Lenker i denne artikkelen:

[1] M. Night Shyamalan: https://montages.no/filmfolk/m-night-shyamalan

[2] Servant: https://www.imdb.com/title/tt8068860/?ref_=nv_sr_srsg_0

[3] på Twitter: https://twitter.com/MNightShyamalan

[4] Isabella Eklöf: https://montages.no/filmfolk/isabella-eklof

[5] Julia Ducournau: https://montages.no/filmfolk/julia-ducournau

[6] Raw: https://montages.no/film/grave/

[7] tredje beste film: https://montages.no/2018/01/arets-beste-filmer-topplister-for-2017/

[8] Holiday: https://montages.no/film/holiday/

[9] Blue My Mind: https://www.imdb.com/title/tt6193454/?ref_=nm_flmg_dr_4

[10] annen tweet: https://twitter.com/MNightShyamalan/status/1222947567408951296

[11] Image: https://montages.no/nyheter/m-night-shyamalan-samarbeider-med-isabella-eklof-holiday-og-julia-ducournau-raw-om-andre-sesong-av-serien-servant/skjermbilde-2020-01-30-kl-20-16-38/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.