Lanseringsdato for Jurassic Park IV utsatt på ubestemt tid etter uenigheter

For bare noen dager siden kunngjorde vi at en Twitter-melding fra Colin Trevorrow, regissøren for Jurassic Park IV, vitnet om fremgang i den kommende dinosaur-produksjonen. Nå ser det imidlertid ut til at forventningene bør tones ned noen hakk, ut fra et par nye, vesentlig mer pessimistiske Twitter-meldinger fra andre involverte i prosjektet.

Ifølge The Playlist er det Universal-studioet selv som har ytret et ønske om å gjøre filmen mer «episk», noe som kanskje høres litt useriøst ut, men som har fått alvorlige konsekvenser for den fjerde Jurassic Park-filmen. Det har visstnok vært uenigheter bak lukkede dører, som igjen har ført til at deler av besetningen har måtte forlate skuta. Der det allerede var mye som gjensto i førproduksjonsfasen ser det nå altså ut til å hope seg opp ytterligere, og det har for kort tid siden blitt bekreftet at den planlagte premieredatoen i juni neste år er et urealistisk mål.

Etter at ryktene begynte å svirre har Universal kommet med en offisiell uttalelse, der de blant annet sier at «in coordination with filmmakers, Universal has decided to release Jurassic Park 4 at a later date giving the studio and filmmakers adequate time to bring audiences the best possible version of the fourth installment in Universal’s beloved franchise».

Det ser med andre ord ut til at vi på et eller annet tidspunkt vil få et gjensyn med T-Rex og kompani, men foreløpig står altså Jurassic Park IV på stedet hvil.