Bryce Dallas Howard i forhandlinger om rolle i Jurassic World

The Wrap rapporterer at Bryce Dallas Howard har fått tilbud om en rolle i Jurassic World.

Skuespilleren, som slo gjennom i M. Night Shyamalans The Village (2004) og Lady in the Water (2006), har lenge vært assosiert med Jurassic Park-oppfølgeren (eventuelt nytolkningen), men først nå foreligger det altså et konkret tilbud. Akkurat hva slags rolle det dreier seg som, er det ingen som vet. Howard har ikke vært spesielt produktiv de siste par årene; i hvert fall ikke siden Oscar-favoritten The Help (2011).

Howard har kommet et godt stykke siden hun dukket opp som statist i far Ron Howards filmer på 80- og 90-tallet. Det er nesten som om hun har spesialisert seg på roller med mye patos i vanskelige situasjoner, dog uten at det har blitt unødvendig kleint av den grunn . Det er jo noe som kan komme godt med i en Jurassic Park-film, der rollefigurene stort sett vil stå ovenfor vanskelige utfordringer. Téa Leoni fikk mye kritikk for å være enerverende hysterisk i Jurassic Park 3 (uten at jeg nødvendigvis deler den oppfatningen), så det skal bli interessant å se hvordan Howards rollefigur «fargelegges».

Jurassic World hadde opprinnelig premieredato i 2014, men er nå blitt flyttet til 12. juni 2015. La oss håpe at produksjonsutfordringene nå er overkommet og at filmen er på rett kjøl igjen. For hardcore JP-fans som undertegnede, er ventetiden ulidelig.