Kristoffer Borglis Syk pike utgis i spesialutgave av den amerikanske kultlabelen Vinegar Syndrome

Montages’ bidragsytere var skjønt enige om at Kristoffer Borglis Syk pike var fjorårets beste norske film, og nå får den et ekstra løft, takket være en spesialutgivelse signert den amerikanske kultlabelen Vinegar Syndrome.

Blant de mange labelene som spesialiserer seg på kultfilm, må Vinegar Syndrome sies å være en ledestjerne – både hva gjelder bonusmateriale og innpakning. Med sine nummerte, spesialdesignede Blu-rays sørger de for å jevnlig tappe kontoene til ivrige samlere av fysiske formater.

Utgivelsen av Syk pike («Sick of Myself») vil inkludere et intervju og et kommentarspor med regissør og manusforfatter Kristoffer Borgli, i tillegg til intervjuer med hovedrolleinnehaverne Kristine Kujath Torp og Eirik Sæther, samt makeupartist Izzi Galindo. Borglis kortfilm Eer (2021) er også inkludert, i tillegg til et videoessay av Samm Deighan og et hefte med et essay ført i pennen av Sabina Stent.

Releasedato er foreløpig ikke satt, men Vinegar Syndromes nettbutikk opplyser at Blu-ray-ene blir sendt til de som forhåndsbestiller mot slutten av mai. I den anledning vil vi lage en episode dedikert til utgivelsen i vår podkastserie Fysisk format – følg med!

Foto: Vinegar Syndrome.