Trailer

General Zod tar en Bane i progressiv ny trailer til Man Of Steel

Det er bare å bøye seg i støvet for Warner Bros. sin utsøkte markedsføring av Zack Snyders Superman-reboot, Man of Steel. Nå er filmens siste trailer kommet og fokuset ligger her på filmens bad guy, general Zod – som ut ifra traileren å dømme stiller sterkt i kategorien ”årets beste filmskurk”.

My name is General Zod. I have journeyed across an ocean of stars to reach you. Your world has sheltered one of my citizens. He will look like you, but he is not one of you. To those of you who know of his location, the fate of your planet rests in your hands. To Kal-El I say this: Surrender within 24 hours or watch this world suffer the consequences.

Traileren åpner med et ultimatum fra general Zod til Superman: Utlever deg, eller la jorden lide under konsekvensene for ditt valg. En opptreden vi kjenner igjen fra Christopher Nolans fremstilling av både Jokeren (The Dark Knight) og Bane (The Dark Knight Rises). Det røpes også at General Zod, som spilles av Michael Shannon, besitter overnaturlige krefter og vil utgjøre stor motstand til Supermann både i lufta og på land.

Etterfulgt av den nokså rolige åpningen får vi servert et minutt med hyperaktiv klipping som veksler mellom ulike actionscener akkompagnert med storslått musikk av Hans Zimmer. Og gjennom disse sekvensene understrekes det for undertegnede nok en gang at Man of Steel sannsynligvis blir enda et vellykket verk i Snyders filmografi.

Forventningene til Man of Steel er nå skyhøye, i alle fall her i gården. Heldigvis er det ikke lenge igjen til pakken kan åpnes på norske kinoer den 19. juni. Se den ferske traileren her: 

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Robin sier:

    Med Snyders estetikk, Zimmer’s musikk (er noen låter på soundtracket som er sjukt eteriske/vakre – alas Zimmer på sitt beste), og team Goyer/Nolan med kontroll over historien, kan jo ikke dette bli for feil.

    Snyder er en rev på trailere, men skuffer meg nesten alltid til slutt, så jeg har fortsatt forventningene i sjakk – selv om trailere og tidlig buzz er svært så lovende.

    Er forøvrig blodfan av alt Nolan gjør så jeg håper virkelig filmen leverer. Om Snyder skulle lage et stor hull på CV’n til kosegutt så blir det fanboy hating galore på Snyder i mange år fremover. Hehe:-)

    • Enig, dette ser (og høres) lovende ut! Etter fabelaktige Watchmen er jeg klar for mer Snyder, spesielt – som du sier – i så godt selskap. Og det er jo tross alt over 30 år siden stålmannen har vært særlig spennende på film…

  2. Sært å se en trailer som hinter til apokalypsen, men er fri for Inception-horn. Måtte legge dem til selv: http://inception.davepedu.com/

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>