Etter basketak med Broccoli, vender Mendes tilbake til Bond?

Med risiko for å bli lei av den neste Bond-filmen allerede før den går i produksjon; nå svirrer igjen ryktene om hvem som skal ta over regissørstolen fra Sam Mendes, som etter Skyfall-suksessen uttalte at han var ferdig med Bond.

Det er Deadline som nå skriver at Broccoli-familien skal ha pekt seg ut erstatteren, og det er ingen ringere enn… Sam Mendes. En rekke andre profilerte navn har sirkulert siden Mendes trakk seg i mars, men nå er altså produsentene tilbake ved utgangspunktet:

[When Sam Mendes quit] producers Michael Wilson and Barbara Broccoli seemed resigned and they moved on. Recently, he and the producers got back in touch. While Mendes’ first love is theater, it became clear that the producers wanted him and he wanted to return, and the only thing standing in the way were these stage commitments that Mendes felt obligated to do. So, they’ve decided to wait for him to work through those other commitments, and he’s now making a deal to start production probably next year. What’s the hurry?

For den grenseoverskridende Bond- og Skyfall-fansen er nok dette gode nyheter, som dog må bekreftes fra offisielt hold før champagnen sprettes. For oss andre… tja. Sam Mendes er ikke inne i sin mest kunstnerisk progressive periode, så kanskje like greit at han holder seg på Bond-kurs?

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Morsom ekstrasak om potensielle regissører for neste Bond hos Comoyo Filter, hvor de kan avsløre at produsentene har hatt samtaler med Morten Tyldum om regiansvaret.

  Nå ser det likevel ut til å bli Mendes, men moro lell. Tror rent personlig at Tyldum ville kunne ha passet fint til jobben.

 2. Kristoffer Dahl sier:

  Jeg sier absolutt ikke nei takk til en ny runde med Mendes bak roret. Skyfall var en perle.

 3. Morten Steingrimsen sier:

  Fantastisk kult at Bond-scoopet mitt i Comoyo Filter nå sprer seg som ill i tørt gress. I tillegg til norske aviser, har også flere utenlandske blogger (slik som Twitch Film og Comic Book Movies) skrevet om det.

  Som jeg sier til VG, og som er viktig å bemerke seg, er at Tyldum faktisk den eneste av de aktuelle Bond-regissørene som har bekreftet at han har vært i samtaler med produsentene.

  Det som også er interessant med uttalelsen fra Tyldum, er at det tydeligvis foreligger et manus(utkast) til den nye Bond-filmen, noe som Twitch Film også bet seg merke i.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>