Brad Pitt ønsker David Fincher i registolen til World War Z 2

Brad Pitt er som kjent en god venn og kollega av David Fincher. De to har samarbeidet om tre filmer tidligere (Se7en, Fight Club og The Curious Case of Benjamin Button), og nå ønsker den profilerte skuespilleren at Fincher skal regissere oppfølgeren til zombiefilmen World War Z.

World War Z, i regi av «anti-auteuren» Marc Forster, gikk rett hjem hos publikum i 2013. Kritikerne var også positive, men det er vanskelig å forestille seg at Fincher synes en oppfølger til den nokså generiske blockbusteren er tilstrekkelig utfordrende til å gjøre krav på tiden hans fremover.

Etter flere avlyste fjernsynsprosjekter har Fincher riktignok lite på blokka i nuet, men vi krysser fingrene for at han vender tilbake til prosjektet Strangers – en nytolkning av Alfred Hitchcocks klassiker Strangers on a Train (1951), ført i pennen av Gone Girl-forfatter Gillian Flynn, med Ben Affleck foran kameraet.

Den opprinnelige planen var at Strangers skulle skytes i perioden mellom Afflecks fjerde spillefilm som regissør, Live by Night, og Zack Snyders The Justice League.

Kilde: Variety