Blodig kjendisfest i fersk Red Band-trailer til Machete Kills

Robert Rodriguez holder fortsatt fast i exploitation-sjangeren han og kollega Quentin Tarantino pustet nytt liv i for seks år siden med grindhouse-filmene Death Proof og Planet Terror. Om kort tid har den andre filmen i spin off-serien Machete premiere. I den ferske Red Band-trailer til Machete Kills får vi se Mel Gibson og Lady Gaga utfordre den meksikanske muskelbunten.

I tillegg til Gibson og Gaga dukker kjente fjes som Charlie Sheen, Michelle Rodriguez og Antonio Banderas opp i det som ser ut til å bli en blodig kjendisfest i kjent Rodriguez-stil.

Gutteromsfascinasjonene for one liners og endeløse actionsekvenser i den første filmen ble relativt godt mottatt av publikum, og ut ifra den nye traileren å dømme ser det ikke ut til at Rodriguez endrer på suksessoppskriften. Machete Kills ser i grunnen helt likt ut som den første filmen. Det vil si 90 minutter med pupper, vold og rustne kjendiser.

Lindsay Lohan, som spilte i «Machete», kommer dessverre ikke tilbake i «Machete Kills»
Lindsay Lohan, som spilte i «Machete», kommer dessverre ikke tilbake i «Machete Kills»

*

Gjør deg klar til blod og tarmer på det store lerretet den 1. november. Se den ferske Red Band-traileren til Machete Kills her: