Filmfrelst #335: Oscar-tips 2019

Oscar-utdelingen 2019 står i fokus i denne tradisjonsrike episoden av Filmfrelst, der vi som vanlig like før showet går gjennom alle de nominerte filmene, og kommer med våre tips til både hvem vi tror vinner, og hvem vi håper vinner.

Det er ingen hemmelighet at mange av oss i Montages er blant dem som synes årets Oscar-sesong ligner en dårlig vits. Det har naturligvis også påvirket graden av Filmfrelst-panelets engasjement for prisen – som er merkbart lavere enn tidligere år. Når det er sagt åpner en svak årgang for at store heltinner og helter kan vinne etterlengtede «karrierepriser», og man må tross alt glede seg over at en kunstnerisk ambisiøs, ikke-engelskspråklig film er årets store forhåndsfavoritt.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Pernille Middelthon.

God lytting!