Filmfrelst #287: David Lynch og Twin Peaks: The Return

I denne episoden av Filmfrelst gjester billedkunstner Marthe A. Andersen og film- og TV-kritiker Aksel Kielland podkasten vår for å diskutere David Lynch og Twin Peaks: The Return med Montages-redaktør Lars Ole Kristiansen.

Lytterne våre har lenge etterlyst en Filmfrelst-episode om Twin Peaks: The Return. Nå som serien lanseres på Blu-ray (i Storbritannia og USA) og er godt fordøyd, har vi omsider samlet et panel for å diskutere årets store TV-begivenhet.

Tidligere i høst møttes samme panel til en samtale om David Lynch og The Return på Cinemateket i Oslo (tilknyttet visningsserien TV-TEKET), og denne podkasten er en slags remake, eller extended version – eller return, om du vil. Episoden er på over to timer, og starter med en lengre prat om David Lynch og flyter deretter gradvis over i en diskusjon om Twin Peaks: The Return.

God lytting!