Filmfrelst

Filmfrelst #287: David Lynch og Twin Peaks: The Return

I denne episoden av Filmfrelst gjester billedkunstner Marthe A. Andersen og film- og TV-kritiker Aksel Kielland podkasten vår for å diskutere David Lynch og Twin Peaks: The Return med Montages-redaktør Lars Ole Kristiansen.

Lytterne våre har lenge etterlyst en Filmfrelst-episode om Twin Peaks: The Return. Nå som serien lanseres på Blu-ray (i Storbritannia og USA) og er godt fordøyd, har vi omsider samlet et panel for å diskutere årets store TV-begivenhet.

Tidligere i høst møttes samme panel til en samtale om David Lynch og The Return på Cinemateket i Oslo (tilknyttet visningsserien TV-TEKET), og denne podkasten er en slags remake, eller extended version – eller return, om du vil. Episoden er på over to timer, og starter med en lengre prat om David Lynch og flyter deretter gradvis over i en diskusjon om Twin Peaks: The Return.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Aksel Kielland sier:

    Jeg må bare beklage at jeg i denne podcasten både makter å forveksle filmen The Believers, som Mark Frost skrev manus til, med Kyle MacLachlan-filmen The Hidden, som Mark Frost ikke hadde noen befatning med, og hevde at Mark Frost aldri har regissert spillefilm, når han beviselig regisserte Storyville (1992).

  2. Jon Christoffersen sier:

    Nydelig podcast! Denne var etterlengtet, og vel verdt ventetiden. Det var utrolig gøy og fascinerende å følge denne serien, og selv om det var masse jeg ikke skjønte og mange ganger jeg ble frustrert over altzheimer-Doug, så var det også noen helt fantastiske episoder og scener.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>