Teaser til Christopher Nolans Inception

Den offisielle teaseren (kort trailer) er sluppet til den Christopher Nolan-regisserte sci-fi/thrilleren Inception. I løpet av et knapt minutt rekker vi å gjenkjenne Nolans mørke estetikk, og overvære en kampscene som får tankene til å streife The Matrix. Og det ser mektig bra ut, gjør det ikke? Lite er kjent om selve historien, som for øvrig er originalskrevet av Nolan selv, men at dette blir en av de store og mest interessante filmene som slippes neste sommer føles ganske opplagt. Ikke bare fordi Nolan nå har en status som regissør der alt han gjør vil bli møtt med massiv interesse, men også fordi han igjen har samlet en fantastisk gjeng med skuespillere: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Michael Caine, Tom Berenger, Lukas Haas og Ken Watanabe.

Bli teased hos Yahoo! Movies.