Får vi endelig Kill Bill: The Whole Bloody Affair?

Quentin Tarantino er en bråkete fyr, og få har vel lovet flere filmprosjekter enn ham de siste ti årene. Det skulle bli prequels og sequels til både Pulp Fiction, Reservoir Dogs og i det hele tatt. Men ett prosjekt har han tviholdt på i alle intervjuer, og det er ideen om å gi oss opphavet til Bill og Beatrix Kiddo-karakterene fra Kill Bill. Og nå ser det endelig ut til å gå i boks.

The Playlist forteller at regissøren planlegger å avslutte arbeidet med det som skal bli dvd-utgivelsen Kill Bill: The Whole Bloody Affair så snart han er ferdig med pr-arbeidet på Inglourious Basterds. Pakken skal da inneholde en 20 minutters animesekvens om opphavet til David Carradines Bill, laget av ganske så berømte Production I.G.. Uma Thurmans karakter får vi dessverre ikke mer av i denne omgang. Irriterende, må jeg si – jeg skulle faktisk mye heller tatt et dypdykk i Kill Bill-universet enn snart kinoaktuelle Inglourious Basterds.