Kinotrailer til Where the Wild Things Are

Her på Montages gleder vi oss veldig til Spike Jonzes kommende filmatisering av Maurice Sendaks nydelige barnebok Where the Wild Things Are – eller Til huttetuenes land som den heter på norsk. Dette ser på alle måter ut til å bli en fantastisk film, og trailerne har maktet å videreføre en nydelig stemning som forhåpentligvis er enda sterkere i selve filmen. Utover å bekrefte de sterke følelsene jeg allerede har hatt for filmen, tilføyer kinotraileren lite i forhold til teaseren, som etter mitt syn faktisk var hakket finere satt sammen. Denne viser vel mye løping med koselige huttetuer og litt for lite annet; den forrige traileren var mer avdempet, mystisk og mindre anmasende. Men jeg tror uansett dette er for å selge filmen til barna, og Arcade Fires musikk sitter fortsatt godt nok til at man som voksen lar seg rive med.

Traileren kan du se her.