Kinotrailer til Where the Wild Things Are

Her på Montages gleder vi oss veldig til Spike Jonzes kommende filmatisering av Maurice Sendaks nydelige barnebok Where the Wild Things Are – eller Til huttetuenes land som den heter på norsk. Dette ser på alle måter ut til å bli en fantastisk film, og trailerne har maktet å videreføre en nydelig stemning som forhåpentligvis er enda sterkere i selve filmen. Utover å bekrefte de sterke følelsene jeg allerede har hatt for filmen, tilføyer kinotraileren lite i forhold til teaseren, som etter mitt syn faktisk var hakket finere satt sammen. Denne viser vel mye løping med koselige huttetuer og litt for lite annet; den forrige traileren var mer avdempet, mystisk og mindre anmasende. Men jeg tror uansett dette er for å selge filmen til barna, og Arcade Fires musikk sitter fortsatt godt nok til at man som voksen lar seg rive med.

Traileren kan du se her.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>