Bollywood-festival i Oslo

Ønsker du et avbrekk fra tradisjonell sommerkino? Hva med sang, dans og et fargesterkt filmuttrykk + en tåre i øyekroken? Fra og med førstkommende fredag, og en hel uke til ende, arrangeres det Bollywood-festival på tre steder – Cinemateket og Klingenberg kino i Oslo, og på Lørenskog kino:

INDISK DANS- OG FILMFESTIVAL 2009 – 7. – 13. AUGUST. 33 filmer – danseoppvisninger – danseworkshop – seminarer. Det blir 7 dager med kjærlighet, musikk og dans. I tillegg til action, thriller og drama. Her er det noe for enhver smak.

Jeg får utrolig lyst til å dra på en festival som dette og se filmer jeg ikke vet noenting om. Men det kan være greit å få noen tips om hva bør man få med seg. Er det noen som er oppdatert på indisk film der ute, som kan gi noen pekere til hva man bør se?