Richard Linklaters neste

Ifølge Variety har Richard Linklater skrevet under på papirene som gjør ham til regissør av en film ved tittel Liars (A-E) for Miramax og suksessprodusent Scott Rudin (No Country for Old Men, There Will Be Blood, Revolutionary Road). Samme kilde har følgende beskrivelse av prosjektet:

Project, penned by Emma Forrest, is a romantic comedy about a woman who, on the way to President Obama’s inauguration, retrieves lost items from her ex-boyfriends.

Dette betyr samtidig at Linklater åpenbart ikke kommer til å kaste seg over den varslede «oppfølgeren» til Dazed and Confused med det første, til stor skuffelse for mange, da dette prosjektet ærlig talt ikke høres veldig spennende ut i sin tidlige fase. Apropo Linklater; når og hvordan blir det mulig å se hans siste film, Me and Orson Welles, i Norge? Filmen fikk til dels glitrende mottakelse etter fjorårets visning i Toronto (TIFF) — men siden har vi ikke hørt mye…