Transformers 2-anmeldelser tikker inn

Daily Mirrror kaller filmen «a complex lumbering mess of a movie that is long on turgid backstory and short on tension, laughs and subtle acting», mens Total Film sier filmen «has much to admire. It’s at its best in early scenes showing Sam Witwicky trying to balance college life without hot girlfriend Mikaela (Megan Fox) and carrying a brain-frying secret that makes him key to evil robot The Fallen’s plan to wipe out the world.»

News of the World oppsummerer filmen som «stupid and proud», IGN synes den er «too bloody big. Epic, spectacular but unfortunately far, far too long; the film proves that when it comes to Michael Bay blockbuster movies, you can have too much of a good thing». Variety berømmer den f or energien, men tillater seg et tankekors – «with machines that are impressively more lifelike, and characters that are more and more like machines, «Transformers: Revenge of the Fallen» takes the franchise to a vastly superior level of artificial intelligence» Hollywood Reporter oppsummerer den slik – «Bay’s team of four editors stitch together smashing but meaningless images, though it’s as difficult to make out which machine is which as it is to tell what anyone is saying. The noise level; not helped by Steve Jablonsky’s relentless score, is super-intense and everyone yells lines at high speed. Because nothing they’re saying makes any sense, it’s hardly important.»

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

  1. Sofie sier:

    Åhh, som jeg gleder meg til Transformers! Elsket den første filmen, sett den så altfor mange ganger. Og Shia LaBeof er en av mine yndlingsskuespillere for tiden, jeg synes hvertfall han er kjempeflink. Så uansett hva annmelderene sier skal jeg ta på meg min ultrakule Tranformers t-skjorte og komme meg på kino neste onsdag ;)

  2. Den første filmens sjakktrekk var sjarmen, som innbød til en litt naiv tilskueropplevelse med hånda godt festet i klissete smørbefengt popcorn. Anmeldelsene sålangt tyder på mer mas og mindre moro, og foreløpig velger jeg derfor å jekke forventningene ned et par hakk… Uff, det later til at actionsatsningene denne sommeren sliter veldig med å leve opp til fantastiske «Star Trek»!

  3. Joachim Borge sier:

    Jeg har sett Transformers: Revenge Of The Fallen 2 ganger på kino og har planer om å se den en tredje gang =D den filmen er så sinnsykt rååå!! OK kanskje ikke storyen er på sitt beste, men allikevel så leverer filmen fantastisk action! For eks «SPOILER» kampen hvor Optimus Prime denger løs på Megatron, Starscream og Blackout, jeg fikk lett frysninger av den scenen ^^
    Den som er fan av Transformers er virkelig nødt til å se denne filmen!

  4. Joachim: Godt å høre! Jeg føler meg litt alene som fan av Transformers 2 i vår ferske podkast om filmen. Sjekk den ut! :)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>