Neil Marshall regisserer Predator?

Det er tidligere gjort kjent at Robert Rodriguez er engasjert som produsent gjennom sitt Troublemaker Studios på en ny film i Predator-franchisen. Nå meldes det at britiske Neil Marshall, som nå legger siste hånd på Centurion, seiler opp som filmens regissørvalg. Nyheten er foreløpig begrenset til ryktestadiet, men i lys av hva Marshall tidligere har gjort av filmer (Dog Soldiers, The Descent og Doomsday) virker det nesten som et åpenbart valg. Filmen er allerede tildelt 7. juli 2010 som premieredato, så en offisiell bekreftelse bør være rett rundt hjørnet nå.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Da tror jeg det er all grunn til å glede seg. «The Descent» står som en av de beste og mest intense skrekkfilmene jeg har sett, og «Doomsday» var en mesterlig hyllest til både 80-tallets A og B-action/grøsser/scifi-filmer – et slags merkelig møte mellom James Cameron og Ridley Scott, med innslag av Romero og Mad Max. Jeg ser med andre ord frem til «Centurion» – og nå også «Predator»!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>