Forbudsplakater til District 9

Vi følger opp vår tidligere introduksjon til den rare, interessante og vitenskapelig fiktive dokumentarfilmen District 9. En rekke plakater er lansert og allerede hengt opp rundt omkring i USA.

district9-5

De fleste plakatene fanger oppmerksomheten med ulike «forbud», noe som sikkert tvinger de fleste aldersgrupper til å studere bildene og lese all tekst flere ganger. SF Norge distribuerer filmen ut til norske kinoer 23. oktober i år – mon tro om de lager norske varianter av de kreative plakatene?

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 5 kommentarer

 1. Tarjei Clodiussen sier:

  Det er jo sånne ting vi liker litt. Er så kjedelig med plakater med episke kjendiser.

 2. Tommy Karlsen sier:

  Dette her er en skam og svik mot alt som er rett i norge, 23 OKTOBER!!!! KØDDER DU MED MEG!?! vær så snill å si at det er en spøk. den offisielle premiere datoen er 14 august! og man kan jo si at alt kommer tidligere i de fantastiske united states of america, men kjøss meg sidelengs og kall meg gauda, den er ute 14 jeg gjentar fjortende, wait for it, AUGUST!!!! i SVERIGE, våre kjære naboer kan se filmen jeg og sikkert mange andre har siklet over traileren til og virkelig sett fram til, dette hadde vært den første filmen jeg hadde gått på kino og sett, men i alle dager, den er ute 2 MÅNEDER før i sverige… jeg kjenner jeg er så sint at jeg kanskje ikke burde poste før jeg har roet meg ned, men det her er urettferdig altså…FOR urettferdig

 3. Erik Tobias sier:

  velkommen til Norge, Tommy Karlsen, verdens beste land å bo i.

 4. kk sier:

  Distributøren frykter nok at Basterdene skal dominere kinoene, og venter derfor til den har gjort seg halvferdig på kino. Den appellerer nogenlunde til samme målgruppe, så det er jo forståelig.

 5. kk sier:

  11. september er korrekt dato for Norge. Klarer fint å vente så lenge.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>