Chimney Pot og NFS blir Storyline Studios

The Chimney Pot og Norsk Filmstudio er snart historie. I en pressemelding til filmbransjen i dag tidlig kunngjør administrerende direktør Knud Bjørne-Larsen det nye navnet på det fusjonerte selskapet: Storyline Studios AS.

Han opplyser at valget av navn har vært nøye diskutert hos mange, både eksternt i bransjen og internt hos Chimney Pot og Norsk Filmstudio. Videre sier han at de gjerne skulle lansert navnet med brask og bram, men med finanskrisens måtehold og alle spørsmålene rundt navnevalg så velger de å lansere navnet på den enkle måten nå før sommeren starter. Logo og nettsider kommer på plass etter sommeren.

I letingen etter et det riktige navnet har de lagt vekt på å tilfredstille følgende krav:

Navnet må være internasjonalt
Navnet skal vise at vi kan levere hele produksjonslinjen fra opptak til ferdig bilde
Navnet bør være et ord som fungerer som et vanlig norsk ord
Navnet skal være tidløst, snarere enn hipt
Navnet skal være seriøst, vi har holdt oss unna de helt fancy forslagene
Navnet skal kunne stå alene også hvis man velger en kortversjon uten Studios
Navnet er Storyline Studios AS

Les mer, og følg diskusjonen om fusjonen her